segunda-feira, 4 de junho de 2012

Mormon Tabernakel koret får ny præsident.- News Dinamarca

Salt Lake City 1. juni 2012 - Det Første Præsidentskab i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, har udnævnt Ronald B. Jarrett som ny præsident for Mormon Tabernakel koret. Jarrett erstatter Fred Macray ”Mac” Christensen, der har fungeret som korets præsident siden 2000.
”Jeg er beæret over at modtage denne nye opgave, og følge efter Mac Christensen som præsident for Tabernakel koret”, sagde Jarrett. ”Jeg ser frem til igen at arbejde med denne verdensklasse organisation, der ændre folks liv igennem inspirerende musik.”
Jarrett sang i koret i næsten år (1999 til 2008), og fungerede som assistent til Christensen (2008 til 2011). Siden maj 2011 har Jarrett og hans kone, Lucie Ann tjent sammen som PR missionærer i Frankfurt, Tyskland.
Som præsident vil Jarrett administrere drift, personale og markedsføring af koret. Han vil også føre tilsyn med de administrative dele af korte, sørge for at programmer holder sig inden for budgettet, og at de myriader af detaljer som der hører med til at kor og orkester fungerer godt.
”Jeg er begejstret over at Det Første Præsidentskab har valgt vores kære en Ron Jarrett som ny præsident for koret,” sagde Christensen. ”Ron vil gøre et fremragende stykke arbejde, og vil være med til at berøre mange hjerter.”
Jarrett er pensioneret underviser, han var lærer i 12 år, og skoleleder i 22 år. Han har en bachelor- og kandidatniveau uddannelse fra Brigham Young Universitetet, og en postgraduat certifikat fra University of Utah.

Nenhum comentário:

Postar um comentário